Beton gieten, kneden en spatelen

 

Van een praktisch gebruiksvoorwerp tot een echt kunstwerk, van een alledaags geschenk tot een zeer waardevol designobject. Met beton is alles mogelijk. Met Rayher creatief beton was het al eenvoudig om leuke woon-, deco- of geschenkideeën zelf te maken. Speciaal voor deze creatieve ontwerpen ontwikkelde Rayher beton op basis van kunststof cement: stofarm, gebruiksklaar en eenvoudig te verwerken.

Na de sieradenbeton en de gietbeton voor creatieve ontwerpen, komt Rayher met de innovatieve Kreativ betonklei. Zonder gietvorm kan dit kneedbeton in vorm gebracht worden. De mogelijkheid om het te kneden, modelleren, snijden, uitsteken en stempelen maakt dit beton uniek.

Weerbestendig en watervast

Kreativ betonklei is de ideale begeleider voor alles wat groen is, zowel binnen als buiten. Eenvoudige flessen kunstzinnig bekleden of goedkope plastic bakjes omvormen tot edele betonnen potten. De kneedbeton is na het uitharden watervast en heeft een natuurlijke uitstraling.

creatief met beton

Kreativ betonklei opent voor de DIY-fans nieuwe mogelijkheden voor het maken van robuuste en unieke werken. Modelleren, uitsteken, bestempelen, ritsen, deppen, rollen en kneden. De gebruiksklare bouwstof is verkrijgbaar in zakken van 1 en 3 kg. Het materiaal roept tijdens het mengen herinneringen op aan koekjes bakken met water. Zo gemakkelijk is het, in een handomdraai geschikt voor creatieve ontwerpen. Maar de oven blijft uit, de betonklei droogt binnen enkele dagen aan de lucht.

kneedbeton Tiny's hobby

foto: Tiny’s hobby

 

bron: Rayher-hobby

%d bloggers liken dit: