Brabantia pedaalemmer met kleine footprint

Kleuren zijn een cadeautje van de natuur. En lifestylemerk Brabantia maakt er met de newIcon pedaalemmer een extra mooi presentje van, voor klanten én voor Moeder Aarde. Deze nieuwe, duurzame emmer is er in 3 nieuwe, frisse natuurkleuren. Voor elk verkocht exemplaar steunt Brabantia The Ocean Cleanup in hun missie om de oceanen vrij van plastic te maken.

Nieuwe trendkleuren

Brabantia vindt dat praktisch ook mooi moet zijn. Daarom hebben ze voor de newIcon 3 nieuwe kleuren toegevoegd aan de collectie, hierdoor zijn er nu 13 om uit te kiezen. Het rustgevende Moss Green, subtiele Clay Pink en vrolijke Daisy Yellow passen precies bij de nieuwste trends die vooraanstaande trendwatchers voorspellen. Een newIcon pedaalemmer is dus de volgende stap in stijl, van badkamer of thuiskantoor tot keuken!

Brabantia’s newIcon pedaalemmers zijn niet alleen iconische schoonheden, ze zijn ook betrouwbare hulpjes in de huishouding. Stevig en altijd stabiel, dankzij hun anti-slip onderkant en anti-kantel blok. Dankzij de unieke soft-closure techniek sluit het deksel soepel en stil. En natuurlijk zijn newIcon pedaalemmers geurdicht en makkelijk te openen, te verplaatsen en schoon te houden.

Pedaalemmer met kleine footprint

Brabantia wil niet alleen ons huis, maar ook de wereld een beetje mooier maken. Daarom ontwerpen ze met hergebruik in gedachten. En met de newIcon pedaalemmer gaan ze nog een stap verder. Deze duurzame pedaalemmer bestaat uit 40 procent hoogwaardige gerecyclede materialen. Na gebruik is 98 procent van de emmer en de verpakking recyclebaar. Bovendien doneren ze voor elke verkochte newIcon pedaalemmer aan The Ocean Cleanup, een vernuftig systeem dat via stroming de oceanen opruimt.

NewIcon pedaalemmers zijn er in een 3- en 5-liter versie, een handig 12- of 20-liter maatje en een ruime 30-liter uitvoering. Ze zijn allemaal inclusief 10 jaar garantie en verkrijgbaar sinds oktober 2016.

bron: Brabantia

%d bloggers liken dit: