Happy life voor gelukkige honden

Eiwitten, koolhydraten, vetten, mineralen, vitamines en nog een aantal andere voedingsstoffen. Dat hebben honden iedere dag in de juiste hoeveelheden nodig. Bij een evenwichtige hondenvoeding worden al die voedingsstoffen op een uitgebalanceerde manier aangebracht. Happy life van Versele-Laga is een lekker en zorgvuldig samengesteld gamma. Zowel in droge als natte voeding voor elke hond wat wils.

Vitale volwassen hond: voeding met zalm

Voor vitale volwassen honden is er de nieuwe smaakvariatie in de droge voeding: Happy life Adult Salmon. Een lekkere en gevarieerde hondenvoeding met zalm en alle noodzakelijke voedingselementen.

  • Met zalm en zalmolie voor een gezonde huid en glanzende vacht (omega 3-vetzuren)
  • Met broccoli, wortelen & tomaten, natuurlijke antioxidanten voor een sterke weerstand
  • Met appel voor een optimale darmwerking en erwten voor een goede algemene ontwikkeling

Beschikbaar in verpakkingen van 3 en 15 kg.

Happy life Junior, voor pups en opgroeiende honden.

Levendige en gezonde pups verbranden twee tot drie keer meer calorieën per dag dan een volwassen hond. Daarom is het belangrijk om een voeding te kiezen op maat van de pups.

Happy life Junior bevat alle voedingselementen voor een optimale groei en een onovertroffen vitaliteit. De kleine brokjes met kip bevatten bovendien melkproducten, appel en broccoli.

Een goed puppyvoer zorgt natuurlijk voor een gezonde groei en draagt bij tot een gezond bottenstelsel. Maar dat niet alleen! Gezonde voeding zorgt ook voor goede stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht. Bovendien zit een pup die goede voeding krijgt gewoon veel beter in zijn vel, is attenter en levendiger.

Ontdek de 16 varianten Happy life van Versele-Laga

%d bloggers liken dit: