Maxi Zoo opent deuren in Boortmeerbeek

Dierenspeciaalzaak Maxi Zoo opent in Boortmeerbeek een nieuw filiaal, daarmee staat de teller in België op 41. De winkel opende de deuren al op 18 november, maar nodigt huisdieren en baasjes op 2 en 3 december uit voor een officieel openingsweekend.

Sterkere positie in Vlaams-Brabant

Met de nieuwe winkel wil Maxi Zoo zijn positie in Vlaams-Brabant versterken. De locatie werd strategisch gekozen, aan de Leuvensesteenweg die Mechelen en Leuven met elkaar verbindt, en naast de Albert Heijn.

“Op de winkelvloer bij Maxi Zoo hechten we veel belang aan het geven van individueel advies op maat van de klant. We willen hierdoor een partner én vriend worden van baasjes en hun huisdieren. Ons doel? Deskundige specialisten zijn voor alles wat te maken heeft met huisdieren. Gelukkig kunnen we in dit ruime pand een groot aanbod laten zien, waardoor we sneller de klanten van dienst kunnen zijn met het geschikte product”, aldus filiaalleider Vanessa Claus.

Feestweekend

Tijdens het openingsweekend trakteert Maxi Zoo met allerlei acties en animatie voor baasjes en dieren én een feestkorting op het hele gamma:

  • Fantastische feestkorting van 20 procent op het volledige gamma
  • Kids genieten van een gratis workshop en maken een taartje voor hun huisdier.
  • Elke klant kan genieten van een lekkere wafel!
  • Gratis proevertjes voor alle viervoeters die op bezoek komen.

 

%d bloggers liken dit: