Sombrero tafel met volop nieuwe soorten

Succulentenkwekerij Amigo Plant zoekt continue naar vernieuwing in het succulentenassortiment en komt dit jaar met twaalf nieuwe soorten, waarvan de eerste vier al op de ‘Sombrero’ tafel zijn ingedeeld.

Ook de service die Amigo Plant levert, verdient ’t benoemd te worden. De tafels worden geleverd via Plant Collect maar Amigo Plant richt ze zelf in zodat het personeel van het tuincentrum, hun vragen en opmerkingen kunnen bespreken.

Sales Manager Jacco Huibers van Amigo Plant: “Een tafel plaatsen en verkopen is één ding, maar de nazorg is misschien wel het belangrijkst. Het gaat erom, dat de omloopsnelheid op de tafel hoog is. Als er een soort is die achterblijft in verkoop, kijkt Amigo Plant samen met het tuincentrum welk alternatief ze op die plek gaan neerzetten. Door het brede assortiment, kan daarvoor altijd een oplossing gevonden worden. Het verkoopteam van Amigo Plant staat klaar om deze uitdagingen aan te pakken”

Voor het zomerseizoen is er als aanvulling een tafel beschikbaar met terrasschalen en jaarrond kan er ook met een speciale actietafel gewerkt worden. De Sombrero tafel wordt geleverd, met speciale etiketten, banners en een grote kartonnen Sombrero voor boven de tafel. Amigo Plant heeft naast de 8 locaties in Nederland ook een vestiging in Portugal en kan jaarrond een breed en grotendeels eigen assortiment van een uitstekende kwaliteit leveren.

Meer informatie via Plant Collect (info@plantcollect.nl) of Amigo Plant (verkoop@amigoplant.nl).

%d bloggers liken dit: