WOLF-Garten verwelkomt de nieuwe Smart Pace grasmaaier

  1. Dat is het gemiddelde aantal keren dat de Belg in een jaar zijn gazon onderhoudt. Kiezen voor materiaal dat aangepast is aan het terrein is essentieel, zowel om tijd te winnen als om een mooi resultaat te garanderen. De nieuwe Expert Smart Pace van WOLF-Garten garandeert op elke leeftijd een verzorgd gazon. Hij past zich aan aan het stapritme van de persoon. Sportief of al een dagje ouder, de Smart Pace past bij iedereen.

De tijd is voorbij dat je moest lopen achter je grasmaaier, of dat je moest wachten totdat hij eindelijk eens vooruit zou gaan. De Smart Pace past zich in een oogwenk aan aan je ritme en garandeert zo een maaisnelheid op maat. Hij kan maaien tot een snelheid van 3,6 km per uur. Dat komt overeen met een wandelsnelheid die net iets sneller is dan de gemiddelde. Hij wordt aangeraden voor tuinen met een oppervlakte tot 1.500 m². Dat hij zulke resultaten kan afleveren, dankt de Smart Pace aan de stabiliteit waar zijn wielen met twee verschillende breedtes en zijn solide chassis in gegalvaniseerd staal voor zorgen.

Dankzij zijn motor van 150 cm3 en zijn maaibreedte van 53 cm biedt deze grasmaaier op benzine een onberispelijk resultaat af. En dat in één maaibeurt. Dit model laat ook toe om de hoogte van het gazon aan te passen, naargelang het seizoen:

  • Maai het gazon op 5 cm in maart
  • Ga tot 7 à 10 cm aan het begin van de zomer om te vermijden dat het gras verdort
  • Bij de start van de winter keer je terug naar maximum 3 cm.

WOLF-Garten, Expert Smart Pace grasmaaier op benzine Pace 53 cm, € 649 (verkoopsprijs)
Hij bestaat ook in 46 cm, € 599 (verkoopsprijs).

www.wolf-garten.be

%d bloggers liken dit: